Zondag ontbijt verrassing

Wij waren te laat om naar Frans op de Bult te gaan....

 

Als er iets mis gaat in het leven, moet je daar niet over in zitten, maar juist denken welke oplossingen kan ik dan bedenken om van wat dan ook wat lijkt op verlies winst te kunnen maken.

 

Wij waren voor ons doen wat later op en de hondjes gaven beide aan dat met dit weer... Het was licht fris en er hing een klein buitje aan te komen... Ze echt wel de tijd wilde nemen en ook extra ver wilde lopen... Toen wist ik al dat het moeilijk zou gaan worden om nog naar soms een half vaste ontbijtstek op zondag te gaan. 

 

Ik ben bij ons diegene die met de ideetjes meestal komt en dus moest ik even alles los laten en wat nieuws bedenken.... Doordat in het Centrum van Enschede weer een paar wegen los lagen en als  wij dan naar Frans gingen kwamen wij langs dat blauw witten gebouw waar ik wel eens van gehoord had dat het een stadsverwarming was... En daar tegenover had ik toen gezien dat er op een bord stond... "Ontbijt en Lunch"... Maar omdat ik moet rijden wist ik de naam niet en kon dus niet opzoeken waar het over ging en hoe het zat met de openingstijden.

 

Maar ik geloof echt in de voorzienigheid en toen we in de auto zaten dacht Siny nog dat we naar Frans zouden gaan... Maar ik keek haar aan en zei... Weet je als we daar aankomen zijn ze al aan het afruimen en moeten wij haasten en is het rot voor het personeel... Ja dat vond zij ook dus ergens anders heen... En ik gaf aan dat ik wel iets wilde proberen waar we nog niet geweest waren.

 

Siny kan niet erg goed haar weg vinden omdat ze zoals erg veel mensen een slecht richtingsgevoel heeft. En als ik dus op een andere manier ergens heen rijd weet ze echt niet waar we uit gaan komen, dus was de verrassing nog groter dat we toch ergens in Enschede uit kwamen. De auto neergezet en er heen gelopen.... Binnen helemaal vol en op het terras was ook nog maar 1 tafeltje vrij... De eigenaar denk ik kwam naar ons toe en vroeg wat wij wilde en hij straalde vriendelijkheid uit.... Wij gaven aan eten... En hij zei netjes... eh.. Binnen is het echt helemaal vol, maar op het terras kunt u nog wel plaats nemen en dat deden wij dan ook... 

 

Binnen een buffet op originele Turkse wijze... Siny keek mij aan en zei... We zijn even terug op vakantie.. .Heerlijk is dat... Nu wij hebben van alles gepakt en dachten dat we zo wel genoeg hadden, maar de eigenaar kwam naar ons toe en zei... Wij brengen zo aan uw tafel de extra warme gerechten.... eh... Nu dat was echt super, zoals je ook in Turkije krijgt... Kleine pannetjes met ei en ander spul zal ik het maar even noemen, want de namen ken ik niet. Wel herkende wij de smaken en het was echt super lekker en zelfs het brood wat aan tafel gebracht was, was heerlijk warm. Wij vergaten in het begin zelfs om koffie of zo te halen omdat wij gelijk aan het proeven sloegen... 

 

Een echte aanrader dus en ik zal hier dan ook de website en Facebook pagina aangeven zodat je er een keer heen kunt gaan, als jij ook van bijzondere gerechten houd zoals wij.

 

En natuurlijk is er ook weer een les, maar die zou je al wel moeten begrijpen uit de eerste zinnen... Alles wat je in het leven verwacht... Of op hoopt kan soms toch moeten veranderen, want wij gaan er zeker nog vaker eten... Maar niet alleen is deze les over eten natuurlijk, want alles in het leven moet je soms op de schop zetten zoals dat heet... En als het leven zelf jouw leven op de schop zet lijkt dat vaak in het begin negatief en of zwaar... Maar als je beter leert kijken en voelen, zal je leren dat er géén negatieve lessen zijn, maar je kunt wel negatieve zaken en mensen op je pad krijgen om te leren naar andere kanten van het leven te gaan.... Genieten... Hele fijne dag verder wij zijn ook vandaag weer open tot...17:00 en hopen ook dat jij een keer komt om ons te steunen als kleine ondernemer..... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *