Maandagavond darten thuis + boodschap

Maandagavond darten. De beste uitslag vind ik, zeker na die oorwassing van deze middag. Ik gooi met mijn thuis dartpijlen mogelijk toch wat beter en Siny Goedegebuur heeft een eerder setje met hele lichte pijlen genomen... Elk potje was dat de ander net eerder uit gooide terwijl de andere ook haast uit ging en dat is leuk. Een paar pilsjes eerst ik en Siny getraind..eh.. Nu samen nog meer genieten en leuke avond maken wat wij jullie ook gunnen... Fijne, gezellige en gezonde avond ❤

Wat leuk is om te zien dat wij beide in ieder geval een wat beter gemiddelde hadden, maar zeker dat we beide een redelijk hoge score een keer hadden... De een net onder de honderd en de andere er net boven... Kijk zo hoort dat... En in 30 darts uitgooien is niet super maar voor ons ook niet slecht. 

 

Kortom, wij hadden een fijn potje en hopen dat jullie ook zulke dingen samen kunnen doen met je .. eh.. welke letter dan ook als relatie... Want echt alleen zijn is mij nooit bevallen... Ik heb de hoofdprijs maar echt wees blij met welke prijs dan ook en zorg dat je dat dan vast houd... Echt... het is voor haast iedereen mogelijk als je ... Het maar leert zien en voelen.. En als je hulp wilt kunnen wij je altijd in een consult helpen... En als je geen geld hebt... Kom je gewoon vragen om een steentje wat je op weg helpt en krijg je helemaal gratis.... In onze winkel een advies en ga je zeker blijer en gelukkiger naar huis of onderweg... zelfs als je die steen niet hebt of kunnen kopen... Want het gaat om het contact.... Geloof in het mogelijke en onmogelijke.... Hopelijk lees jij het ook want de meeste lezen alleen FB en daar staat van ons niet echt meer wat... Omdat het om meer gaat en die er niks voor willen doen... Nu die zullen ook niks bereiken... staat er geschreven en wie ben ik om dat te ontkrachten... Tot ziens, horens, of lezens... echt .. het kan... 

www.shihan.eu

Klik de foto hierboven aan... voor onze website en alles van ons en onze winkel en veel meer... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *