Ons eerste potje Cricket

Maandagmiddag Cricket
Omdat ik niks kon uitgooien bij het eerste potje iets anders bedenken... Onze app kent ook het spel Cricket en nog anderen ook hoor, maar dit leek mij ook wel goed om te oefenen. Samen gedaan... En ja hoor dit heb ik wel gewonnen. De regels zijn niet moeilijk... Je moet vanaf 15 t/m 20 en de Bull drie keer raken. Als je dus een dubbel of trippel gooit gaat het sneller... Als je in die vakken gooit als de andere nog niet er drie in heeft zitten krijg je die punten extra.... Was best wel leuk om te doen en nog niet zo makkelijk ook. Gaan we denk ik wel ook wat vaker doen, zodat ik ook af en toe kan winnen... eh.. hahaha... Winnen vind ik niet belangrijk en Siny ook niet, maar wel dat je leuk gooit en dan moet je een beetje gelijk opgaan is het leukste... Zo de middag zit er haast op en wij hadden vandaag een stagiaire.... Die komt voor een weekje... Ontzettend leuk meisje wat erg haar best doet en die gaat het wel redden in het leven kan je gelijk merken...
www.shihan.eu

Bezoek ons in onze winkel of kijk eens op onze zakelijke pagina, door op het plaatje hierboven te klikken.....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *