Dinsdag Darten en Cricket op de zaak

Dinsdag darten op de zaak. Beide goed gegooid. Ik zelfs een 3 pijlen met 121. Die laatste pijl was de 1, omdat ik haast niet kon geloven dat er twee in de trippel 20 gingen. Voelde wel dat er iets mogelijk was deze middag, omdat ik elk potje wel een keer de trippel 20 wist te raken. Siny Goedegebuur was ook niet slecht en gooide ook een partij heel hoog uit. Ik mocht beginnen omdat ik het potje Cricket gewonnen had en dat was echt maar net. Nu open tot 17:00 en dat beetje geluk kon ik ook wel gebruiken omdat wij net er voor hoorden dat onze drukste pakketdienst het contract opzegt. Zij hebben een andere chauffeur genomen en die vind het een bezwaar dat wij om 11:00 pas open gaan. Daar kan ik ziek van worden.. Omdat de vorige super aardig was, maar waarschijnlijk net iets duurder. Ik denk dan maar met alles te stoppen aan pakketten. Zit er toch wel een beetje doorheen.. Weer minder inkomen, of elke morge nog vroeger in Enschede zijn.. pff.. Was eerder de optie, maar nu waarschijnlijk niet meer en ik vind het eigenlijk geen optie omdat we al zoveel werken.

www.shihan.eu

Steun ons door langs te komen en of kijk in ieder geval even op onze website door hier boven op het logo van onze zaak te klikken.... Hopelijk kunnen wij dan open blijven in Enschede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *