Elke avond kan bijzonder zijn

Siny heeft haar dag niet en stond echt haast alle potjes ver voor... Maar het gaat uiteindelijk om het uit gooien en beter gezegd op ons niveau om de laatste pijl... Met het laatste potje stond ze 12 pijlen voor maar het wilde maar niet uit en ik kwam steeds dichterbij en twijfelde zelfs er even over om maar. eh. Mis te gooien, maar zo gaan wij niet samen door het leven, want het is juist goed als het tegen zit.. Dan weet je ook weer dat je er toch nog iets meer voor moete doe en dat ook doen we samen in echte liefde... Zij maakt mij ook geregeld in, dus... Liefde is ook kunnen verliezen ❤
p.s. wij beginnen nu als het kan met een potje Cricket darten en daar wilde het ook al niet voor haar... Ja als het even niet wil... Dan is het zo en kan je beter je richten op de volgende dag... of momenten... Nu de betere momenten komen er zeker vanavond nog wel... Want wij gaan er zeker nog een feestje van maken... En gunnen jullie dat ook.
www.shihan.eu

Ons steunen... Klik op de bovenstaande link van ons logo... Kijk en of kom langs in onze zaak voor het steunen van de kleine zelfstandige winkels.... want als jij ook te veel online blijft kopen en zeker in de winkels blijft Pinnen... Nu dan weet ik zeker dat je over .. eh.. of binnen een paar jaar geen enkele kleine winkel meer ziet en kan je alleen nog maar kopen wat iedereen heeft.. En bij jij ook een eenheidsworst geworden... Ook al riep je nog zo hard dat je dat niet wilde... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *