Dag na een slapeloze nacht

Vanmorgen heb ik alleen de hondjes uitgelaten.... Als je mijn stukje eh.. stuk gelezen hebt wat ik vannacht geschreven heb snap je wel waarom.. Nu Siny nog lekker een paar uurtjes laten slapen en de hondjes vonden het wel niet super, maar ik ben toch ongeveer een uurtje rond geweest en dat vonden ze dan wel weer fijn. Ze hadden dus echt alle tijd en ik heb ze in het tempo van onze Yoshi laten lopen en dat was deze ochtend... Super langzaam... 

 

Omdat we erg vroeg waren en Siny op de zaak gelijk afspraken had, vond ik het een goed idee om even naar onze eerst vaste stek bij de bakker in Nordhorn te gaan.... Een van mijn doorgekregen inzichten houd in dat als je het niet jezelf naar de zin kan maken, zorg dan dat je omgeving het naar de zin heeft en je zal zien dat het op jouw terug schijnt. En dat probeer ik dan ook al mijn hele leven te doen en ik kan heel eerlijk zijn dat het meestal ook wel werkt, want anderen zien genieten van iets wat jij hebt gedaan of voor gezorgd hebt zorgt voor energie die je zelf op dat moment even niet hebt. Nu Siny is wat dat betreft een ontzettend onderwerp, want die is niet moeilijk heel erg blij en gelukkig te maken... Dat is vaak met mensen die het echt tegen heeft gezeten in het leven, maar toch zelf sterk zijn gebleven en vaak ook nog er sterker door zijn geworden.  Nu ze was dus erg verrast en ik weet we zouden dat een tijdje niet meer doen omdat ik mij er vaak te vol door voel, maar ze kent mijn doelstellingen en weet dat ik dan het toch liever doe voor haar omdat ik haar energie nog meer nodig heb als dat ik mij te vol voel door het eten... Ja klinkt tegenstrijdig en sommige zullen dat ook wel zo ervaren, maar ieder moet zijn eigen leven zo in proberen te delen dat het voor jezelf en je omgeving het beste uit komt.... Denk er in ieder geval  maar eens over na... En kijk even naar de foto's en snap dat ik daar erg vol gevoel van overhoud.. he.. hahahah... Kan ook niet anders, maar ik ben net wat te zwaar weer geworden om mij goed te voelen, maar kan ook even niet echt vaak trainen en dus is het maar vasthouden aan dat wat ik wel heb... En dat is gelukkig ook veel.

 

Nu geniet van dat wat je hebt en anders leer er beter mee om te gaan en lees geregeld mijn stukjes want daarin zitten altijd lessen in verkregen inzichten die ik doorgekregen heb.... Hele fijne, gezellige en gezonde dag verder het is woensdag de eerste van een maand en dat geeft altijd extra nieuwe mogelijkheden... Echt waar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *