De eerste van Juni Darten op de zaak

Darten op de zaak. Het potje Cricket won ik maar net en dan mag je beginnen met het wedstrijdje. Begin geeft soms voordeel, maar vanmiddag voor mij niet. De eerste twee potjes won Siny Goedegebuur door beter uit te gooien. Toen ik 4 op een rij, maar met heel wijnig verschil. Siny stond soms nog voor ook, maar kreeg hem net niet op tijd uit. Beide niet echt goed, maar wat maakt het uit we waren even fijn met ons hoofd weg van alles. Er komt soms ook wel een klant of pakketje tussendoor en dat kost de een of de ander natuurlijk wat concentratie, daarom is het thuis vaak ook beter.

www.shihan.eu

Wij kunnen jouw steun erg goed gebruiken...

 

Als kleine zelfstandige krijg je van de regering geen enkele hulp, ook niet in de Corona tijd. Nu is er oorlog in de wereld en iedereen heeft en krijgt hogere kosten waar niet omgerekend is. Als jij wilt dat kleine winkels en bedrijven blijven bestaan en de winkelstraten niet allemaal leeg worden, steun dan die zaken die het echt nodig hebben. 

 

Koop bij de kleine zaken en betaal liefst contant want dan kunnen die beter blijven bestaan, want de hele grote willen allemaal dat je via internet of Pin betaald om meer grip te krijgen op jouw en je bestedingspatroon. Denk er over na en wij stellen het op prijs als je onze stukjes zo nu en dan deelt of verder verteld aan die mensen die jij goed kent. Ook op FB zijn er mensen met duizenden vrienden, als die ons zouden weten te vinden zouden wij het zeker redden om te blijven bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *