Is het pech of je pad.

Even kort... thuis... rare tijden... Siny trainen... ik zitten en mijn werk doen op de pc... zakelijk al je het wilt geloven soms.. eh.. Nu dus.. Daarna even darten.. voor ons samen een stuk alles los laten.. En ik gooi en wil de pijlen er uit trekken... Gelukkig heeft deze oude gekke man ooit wel een redelijk reflex opgebouwd... Want het hele zooitje kwam van de muur naar benden... Bord en verlichting... Nu dus geen training met darten of wedstrijdje... Zal de muur moeten repareren van ons oude huis... The Story of my life... Zoals ik dagelijks schrijf... en weer nu alleen hier.. dus mogelijk is alles zo weer weg... Word ik ook ziek van... snel Ctrl-C om de boel in het geheugen te zetten.. en niet alles kwijt te zijn... Nu... Net een stukje... vis uit de oven gehad... en zo hopelijk een plank... zonder je.. want ik zit niet goed in mijn vel... Wel veel vel, maar het werkt niet zo goed... o.. ja.. Ctrl-C.. pfff.. nog op tijd.. en niet vergeten dan natuurlijk om eerst Ctrl-A te doen.. anders ben je toch alles kwijt...
 
Weet je... het heeft mij bespaard van een mogelijke afstraffing toch... Of dat ik Siny totaal een slecht gevoel gegeven had... Nu allemaal niet gebeurt... Dus alles is altijd positief als je het maar leer om zo te ervaren... Toch kan ik iedereen aanraden om op alle partijen die nu en de vorige keer in de regering zaten.. In ieder geval een aantal jaren geen kans meer te geven... want anders ben je wel mede verantwoordelijk voor de shit van ... eh.. al die jaren en dan hoop ik maar dat jij geen kinderen hebt... Want hoe wil je dat verkopen dan... Dat ze geen woning kunnen krijgen... Of zelfs geen baan terwijl er wel genoeg werk is... Maar ze liever mensen uit andere landen die werkzaamheden laten doen... Of... en of... denk na heeft het je verder gebracht dat je gestemd heb op... Nu.. laten wij allemaal de volgende keer een ander keuze maken... en lees mijn stukjes want ik wil met jullie de discussie aan wat we moeten doen... En ik sta voor echt alles open.. Maar geef dit dan door en we beginnen een nieuwe politiek met een aantal die er zijn en met anderen... Ja mogelijk ik en jij ... Of denk je dat zei het beter gedaan hebben de laatste heel veel jaren... Nu ik denk van niet... doen.. denke...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *