Eerste vrijdag van juni

 

 

Vandaag weer iets bijzonders meegemaakt wat ik toch hier even aan jullie wil melden. Wij kregen bezoek van de vertegenwoordiger van Mondeal Relay, die uit kwam leggen waarom hun het contract met wilde verbreken. Wij hadden een contract met de openingstijden van 11:00 t/m 17:00 en daar waren ze heel erg blij mee. Wij behoorden bij de eerste van heel Nederland en zeker van onze regio en hebben er alles aangedaan om recklame voor hun te maken zodat het een geslaagd iets zou worden. Omdat wij geloofde in het werken zoals Vinted werkt. Artikelen een tweede kans geven zijn wij voor, zodat je mooie spullen tegen betaalbare prijzen kunt kopen, maar ook spullen kan verkopen die je zelf toch niet meer mooi of wilt gebruiken. 

Sinds kort waren ze met een andere chauffeur in zee gegaan, die iets goedkoper was als die waar wij erg over tevreden waren en die totaal geen moeite had met onze openingstijden. Nu omdat hun dus goedkoper wilde en die nieuwe het wel een probleem vonden dat wij pas om 11:00 open gingen, worden wij er uit gegooid. Wij werken voor  verschillende pakketdiensten en de meeste problemen waren zeker altijd met hun, maar wij probeerde altijd wel er een goed vervolg aan te geven en nu worden wij aan de straat gezet. Zo lijkt deze wereld steeds meer alleen om geld te gaan en niet om  service, dus hebben wij er dan ook gelijk een streep onder gezet en doen geen zaken meer op deze manier met dit bedrijf.

Natuurlijk kost het ons weer een stuk inkomen.... En natuurlijk komen er ook weer minder mensen nu in onze winkel die er anders niet waren geweest, want wij hebben die reclame nodig omdat heel veel mensen onze zaak nog niet kennen.

Wij hopen dan maar dat ook als deze deur dicht is gegooid er weer tijd en mogelijkheden komen voor andere deuren die open kunnen gaan omdat wij daar ook in geloven. 

De foto’s van ons ontbijtje op de zaak deze ochtend…..

Even nog enkele foto’s van onze start van gisteravond….

www.shihan.eu
http://www.shihan.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *