Glück muss man haben

Ieder krijgt wat hem toekomt, toch?

 

Een korte opsomming van de laatste paar weken / dagen alleen maar... Want anders heb ik heel erg veel tijd om het allemaal op te sommen, begin ik dus niet aan.

 

Onze versterker in de woonkamer heeft het begeven en wij schaften een andere aan... En na weken experimenteren kwamen wij er achter dat er ook een paar speakers stuk waren... Soms maar niet altijd... Dus die ook vervangen... Maar de films die we af wilde spelen bleven hangen en je kon het niet meer volgen, dus een andere PC aangeschaft... Probleem opgelost toch... Nu als we een film of muziek opzette... Begon het beeld soms te flikkeren en was het geluid ook niet goed.... Dus twee nieuwe kabels aangeschaft.... Geluid weer in orde en beeld ook... Een paar weken geleden hield onze auto er in eens mee op en moesten er twee verschillende dingen ingebouwd worden waar ik ook over op FB geschreven heb... Een paar dagen geleden... Gas geven en het deed niet wat het moet... Even later rood beeld, waar ik ook over geschreven heb... Naar de garage.... O ja de banden zijn niet goed meer.... Moeten nieuwe op.... En de waterpomp is stuk daardoor werd de auto te warm... En daarom is de thermostaat ook stuk gegaan... Onze linker achteruitkijkspiegel heeft een tik gehad en daarom werkte dus de temperatuur niet goed meer... Moet dus ook vervangen worden...  En toen  ze het onderzochten kwamen ze er achter dat we al heel snel een nieuwe distrubutie ketting moeten hebben... dus nu we de boel open gooien beter gelijk doen... En weet je dan heb ik het nog niet over de pakketdiens die ons in de steek gelaten heeft.... En ik vergeet zeker heel erg veel.... Maar daar wil ik nu even niet bij stil staan.... Want... 

 

Proost en de hele wereld kan voor mij even op slot.... Jullie meer geluk en dat meen ik echt... En toch klaag ik niet want ik ben niet alleen... En heb iemand die echt om.... MIJ geeft... nu wat wil ik dan nog meer... Nu iets meer mee zitten dat ik haar meer kan laten genieten van het leven... fijne avond en niet te lang stil staan bij welke shit dan ook, want.... Morgen is alweer een zware dag voor mijn Siny.... Lees je morgen wel.... En daar kan ik nooit tegenop wat zij allemaal meegemaakt heeft.... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.