Er bestaat niet iets als zomaar een dag

Geboren worden en ooit weer overgaan.....

 

Er zijn mensen die echt denken dat je als kind, zaadje en ziel dus je eigen ouders uitkiest.... Nu ik hoor daar zeker niet bij en heb dan ook door verkregen inzichten dit doorgekregen. Denk er nu eens als wel denkend mens over na.... Je ziet voor je al die hongerende en stervende kindje s over de hele wereld en denkt met gezond verstand te kunnen vasthouden dat die hun eigen ouders en ondergang daardoor dus gekozen zouden hebben... Nu dan mis je voor mij echt heel belangrijke dingen die je toch eens tegen het licht zou moeten houden. Het zijn namelijk zinnen en ideeen die door mensen te makkelijk geloofd worden als de een of ander er een boekje over schijft en op de TV komt.... Meer is het niet, want bewijzen kunnen zij het ook niet.

 

In het geboren worden zit heel veel meer mystery als dat vaak aangenomen word. 

 

Stel je even  voor dat zielen energie zijn en dat die als regendruppels kunnen werken. Een druppel heeft zijn eigen eigenschappen, maar ook die van waar hij vandaan komt. De regendruppel komt op onze Aarde neer en doet daar zijn werk en lessen op. Uiteindelijk zal deze in een rivier, of zee te recht komen of verdampen en opgaan in de lucht. Elke regendruppel heeft dus een eigen weg te gaan. Sommige die komen op onze Aarde neer en zullen gelijk of snel weer op gaan in de lucht die dan weer tot een worden gevormd in de wolken. Er zijn natuurlijk over de hele wereld verschillende wolken en ook die kunnen elkaar tegen komen, maar ook die druppels die in de zee of rivier terecht komen kunnen en zullen ooit elkaar weer tegen komen.

 

Elke beweging en ervaring is van belang voor het totaal wat er ooit samen was en ook weer samen zal komen ook al is dat in tussen stappen. Deze ervaringen, zijn nooit echt negatief, maar kunnen voor ons als mens wel zo overkomen, omdat wij nu eenmaal denken in winnen en verliezen. Een regendruppel die neerkomt op een kampvuurtje hoe mooi ook heeft haast totaal geen tijd gehad om hier wat te doen en of te leren denken wij dan.... Maar voor het geheel is het juist vaak van groot belang dat die druppel als de weer samen gaat die info en eigenschappen overbrengt om de groep het geheel te verbeteren en te laten groeien..... Kun je het nog volgen.... Nu zo gaat het dus met ons als zaadjes, energie en  mens ook. 

 

De energie krijgt hier op aarde en omhulsel, wat wij lichaam noemen. Het is alsof je een reis wilt gaan maken als druppel en denkt het is wel ver, dus huur of koop ik een auto, als extra omhulsel..... eh.... Ja echt... Die energie is de baas en ons lichaam is maar een vervoersmiddel. En er zijn heel veel mensen die het uiterlijk van hun auto belangrijker vinden en meer aandacht aan besteden als aan hun eigen innerlijk en of de andere zielen en energie├źn die wel het waard zijn om voor te werken van te leren. 

 

Als mens of dier kunnen wij dus heel erg oud worden, of juist niet en beide is net zo belangrijk voor het geheel. Maar wij zien dat als mens natuurlijk net wat anders en daarom worden er van allerlei zaken bedacht om het belang van het geheel af te halen omdat het nu eenmaal makkelijker is om als individu te werken als met en voor de groep. Toch wil haast iedereen wel ergens bij horen.... Als kind bij die andere kinderen die interessant zijn of iets te bieden hebben en zo gaat dat ons hele leven door... Als je dus weinig vrienden hebt of een soort van lone wolf leven lijd.... Heb je meer met de hele grote groep te maken als dat je omkomt in de vrienden en familie.

 

 

Jij bent uniek

 

Ieder van ons is dus een onderdeel van, maar toch ook helemaal uniek in zijn weg en eigenschappen. 

 

Laat je dus niks op de mouw spelden vanuit boeken en mensen die het beter denken te weten, maar lees dit een paar keer door als het moet en leer weer zelf naar binnen te voelen... Naar jouw oer innerlijk en dan zal je voelen dat het niet anders zou kunnen zijn. Waarom er dus mensen en kinderen volgens onze maatstaven te vroeg overgaan is maar een aanname die wij elkaar hebben aangepraat en haast ook niet meer los kunnen laten. Alsof we verslaafd zijn geworden aan het leven van onszelf.... Ouders hoor je vaak zeggen dat ze hun kinderen belangrijker vinden als zichzelf.... Nu dat is eigenlijk normaal en logisch omdat die onderdeel zijn van de groep en er veel korter als zij zelf nog een onderdeel van waren.... Toch zijn de meeste mensen zo dat ze alles omdraaien om het aangenamer te maken, maar dat wil niet zeggen dat het ook de waarheid is.

 

Want de eenheid was en is het oudste en daarin zit alles wat wij zijn en kunnen worden uiteindelijk. 

 

Als jij dit nu kunt lezen heb je dus dit moment om te leven als omhulsel en daar moet je dan ook alles voor en aan doen om het zo goed als mogelijk is iets van te maken, omdat het in verhouding altijd maar voor een zeer korte tijd zal zijn. Jouw energie echter heeft veel langer en zal die tijd niet zo belangrijk vinden, daarom is het van belang een zo goed mogelijke balans te vinden tussen die twee en dan haal je het maximale er uit. Als wij mensen zien die volgens onze normen niet gelukkig zijn, wil dat niet zeggen dat hun ziel en energie niet gelukkig is, maar wij verbinden die twee vaak te makkelijk met elkaar. 

 


Denk er nog eens over na en je zal merken dat je toch anders kunt gaan kijken naar alles om je heen en ook naar je eigen leven. Er is altijd meer uit te halen, als je meer vrede kunt vinden in dat die twee eigenlijk niet een zijn en het ook nooit helemaal zullen worden. Daar op is ons systeem dan ook gemaakt wat ik doorgekregen heb en wijkt het af van alle andere Orakel, Astrologie, Numerologie en Kaartsystemen Want die hebben het altijd over die eenheid die jij bent voor hun, maar dat ben je niet.... 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *