Woensdag er is echter geen midden van de week voor ons.

Ontbijtje weer eens bij de Mac, maar dan versieren wij deze natuurlijk wel met van alles. McMuffin Sausage Egg.... Want dat hamburgertje heeft een lekker klein pittig smaakje... Maar er zit totaal geen groenten op. Natuurlijk hebben zo'n ding wel met groeten, maar dan zit er ontzettend klein twee rottige stukjes spek op die je niet proeft... Dus geen optie... Wij nemen zelf verse gember, tomaat en sla mee en het is een geweldig broodje. Vanmorgen geprobeerd een salade er bij, maar pfff... Wat een aanfluiting is dat die salade van hun... Echt een paar friemels soort van wortel met wat heel erg klein gemengde sla en twee kleine kriel tomaatjes... Nu.. niet ons ding dus... Er moeten grote plakken tomaat op zo'n broodje en flinke stukken sla... Met gember... En vers gemalen peper, want die hebben wij (Siny in haar tas...) ook altijd bij ons... De zakjes peper bij de Mac zijn echt goed, niks van te zeggen, maar als je er om vraagt, vergeten ze het toch meestal en moet je een keer extra lopen... eh... Nu zo kan je zien dat je haast van elk... haast alles wel iets beters kunt maken en wij gaan voor Siny omdat die dan echt even andere muren moet zien als elke dag het zelfde .... Snap ik totaal. Goedkoop is zo'n Mac al lang niet meer vind ik, maar die in Oldenzaal heeft wel fijne mensen en dat is ook wat waard... Ook hebben ze daar een Capucino voor 65+ en die kost dan € 1.- en ik drink dan de helft op en krijgt Siny de rest van mij zodat als wij weg gaan ze nog een hele beker heeft... Want dat vind ze gezellig even nog in de auto lekker voor dat we op de zaak zijn.... Nu... het was een warme dag en weinig klanten, dus twee potjes darten... Nu thuis... Ik zitten... En Siny de was, de tuin en van alles nog te doen... Waarom help ik dan niet... Nu... geen zin en ik ben ook niet zo goed... En het belangrijkste is dat ik de meeste dingen van Siny niet.... Mag... zij wil het meeste doen... Ik probeer wel te helpen hoor, maar het is zo'n echt doos op dat gebied... Ze vind het belangrijk om het meeste te doen... Ik hoop dat ik volgende week weer wat beter ben en ook weer kan trainen, want dan kan ik ook wat meer opbrengen... Nu vind zij het belangrijkste dat ik even ontspan... dus.... Pilsje... en wat muziek... Ik krijg al wel weer plannen om te gaan ondernemen... Want dat ben ik... Ook vandaag wat aan de website gedaan en een aanbieding gemaakt enz... Ach ik doe heus ook wel wat hoor.. Net ook geholpen met het bed opmaken... Ik kan dat beter omdat ik groter en langere armen heb, zo'n dekbed er in doen en opschudden... hahahah.... Ik vind ouder worden niet makkelijk is dat te begrijpen... het gevoel dat mijn leven en mogelijkheden zo beperkt zijn en dan ook nog 7 dagen per week werken, dus weinig of geen tijd te hebben om wat anders te ondernemen... Nu op de terug wel begon ik weer met Siny er over dat ik wel graag toch wat in onze zaak aan horeca zou willen doen.. En weet je ze is dan nooit negatief... Maar ze zou moeten zeggen... He oude gek... te veel werk en veel te weinig omzet om te doen alleen voor jouw en je moet ook in de winkel en pakketafdeling nog werken... Maar ja ik wil wel opties hebben... maar ja... snap het wel.. Jullie een hele fijne avond, wij gaan mogelijk nog wel even darten en muziek.... tot ziens hoop ik...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *