Warmste dag van 2022?

Hallo wereld burgers hier even een berichtje van ons.

In de media word er nu al gezegd dat dit de warmste dag van deze zomer in ons landje zal zijn... dat vind ik erg knap dat ze op 19-07 kunnen weten wat de hele zomer eventueel nog voor ons in gedachte zou kunnen hebben.... Ik lees ook net dat in heel veel provincies het al boven de 30 graden is en dat voor 11:00 want dat is de tijd dat wij onze zaak open doen.

Hier is het heerlijk, omdat onze zaak niet in de zon komt en wij met deze dagen ook de deuren gesloten houden zodat de warmte buiten blijft. Jammer is dan wel dat op dit soort extreme dagen er ook heel weinig bezoekers en klanten zijn, maar dat is wel te begrijpen. Lekker ergens bij het water en er soms even in met een koud glas van het een, dat is toch fijner als in een winkelstraat lopen. Als de zomers op deze manier doorgaan zullen wij als Nederland ook anders met de bebouwingen om moeten gaan en niet te vergeten hoe de winkels bereikbaar zullen zijn. Ik roep al zo lang ik kan roepen... Dat het openbaarvervoer van het rijk, dus van ons moet zijn en gratis, zodat je makkelijk en goedkoop overal naar toe kunt gaan binnen ons eigen land.

Ik zet even een paar foto's op van onze vernieuwingen. Er is echt heel veel meer veranderd in onze zaak, want er is zelfs een totaal extra looppad bijgemaakt en ook zijn er natuurlijk die hele riks aan vitrines bij gekomen. Maar als ik er te veel foto's opzet kijken de meeste er toch ook weer niet na. Even mijn eigen nieuwe stekje, met de Ziel en Energie Schilderijen plaats om ze te maken... En Siny zit nu zo dat als mensen binnen komen ze haar gelijk kunnen aanspreken om wat te vragen. De temperatuur is.... Zie foto.. hahahah... Heerlijk en wij klagen dan ook niet, wel jammer dat we zo weinig dan te doen hebben, dus zo maar een potje Darten en dan weer de 501 wat lekker spannend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *