Kweet het soms niet meer

Mijn hoofd is niet goed en mijn lichaam word ook steeds minder…

Ik ga maar muziek draaien omdat ik mij totaal niet meer in deze wereld goed kan voelen…. Klinkt zwaar, maar het is niet anders… Het is zo dat ik mij vanaf kind al vaak zo voel, maar nu ik ouder word kan ik steeds minder hebben en dat is erg… voor anderen om mij heen en ik weet het zij kunnen er niks … eh… of weinig aan doen… Maar dat weinig zeurt altijd in mijn hoofd…. Ik ben er echt voor iedereen en altijd… Zelfs die mij opgelicht of besodemieterd of een mes in de rug gestoken hebben, die zal ik de deur niet wijzen.. Maar als ik wat nodig heb…. Er is geen ziel op deze wereld waar ik ooit van gevoeld heb…. Kijk die of jij voelt mij nu aan… Mijn Ouders… Ook niet echt geweldige mensen, maar hoe voel je iemand aan die niet van deze wereld is…. Nu dat bedoel ik weer niet dat ik beter ben.. ( denk ik wel hoor… maar heb ook ontzettend veel fouten… maar ja fouten bestaan niet dus… )… Nu zitten en maar muziek… en wat drinken… Zijn dat goede oplossingen… eh… Als er geen betere in het leven is onthoud dan… dat het altijd de beste is….

Ik heb dit er opgezet… oud net als ik… het bouwt op… en af… Is dat niet het hele leven… Ik had net als de meeste mensen meer van “dit” leven verwacht… Maar dat komt ook omdat de media… ouders… en eigenlijk iedereen je wat voorspiegeld wat nooit te halen is… Ja voor een paar mensen als je erg veel geluk hebt… En dat woord staat maar heel erg klein in mijn leven geschreven…. Nu natuurlijk heb ik niks te klagen als ik om mij heen kijk en prijs mij ook gelukkig dat ik niet alleen ben en wat dieren heb die om mij lijken te geven… Of is het omdat ik hun monden vul…. Want te vaak is het in dit leven zo dat als je maar monden vult… Mensen je aardig vinden… Nu… eh.. nu…

Het nummer begint op te laden… er komt meer energie in… de instrumenten komen meer tot waar het behoort en ik begin te snappen dat ik dit eigenlijk niet zou moeten plaatsen… en weet je… Daarom doe ik het wel, want al is er maar … een persoon op deze aarde die zich ook soms zo voelt… Ja dan jij bent niet alleen, want ook al mag ik niet klagen voel ik toch erg veel en te veel leegte in mij die niet te vullen is door anderen…. Ja het is… zo… Maar zelf krijg ik het ook niet gevuld… Dus… zo dadelijk andere muziek en vrolijk worden, omdat… IK LEEF DUS EEN KANS HEB… en morgen als God het wil ook weer en zal ik er alles aan doen om er een betere dag van te maken en ook nog… Veel meer anderen proberen een plezier te doen… echt waar… Hele fijne avond… en geniet van wat je hebt…

Leef en maak er dat van wat er in zit… echt… ik probeer het ook en soms lukt het zelfs…

Als je als kind te zwaar gemaakt word door je ouders… Ja zo denk ik er over, zal het je leven lang een probleem blijven… Ik wilde dat ik het op had kunnen lossen.. Ontzettend veel getraind… en aan mijn gezonde leven proberen te werken… Maar weet je dat was gelukt als ik in Canada in de bossen was gaan leven, want iedereen om je heen wil vaak net die andere kant op… En hoe sterk moet je dan zijn… Als kind van rokers probeer het maar eens om nooit echt iets verkeerd te gaan proberen… ja.. zo is het echt…

Fff proberen of het zo ook wel gaat en daarom een ontzettend eh… hahaha… oud en lullig nummer… maar weer je toen was dat echt muziek…

Moeders en Vaders hebben het moeilijk… Beide ben ik nooit geweest…
Ooit dacht ik zo… en weet je dat zal wel nooit overgaan.. dus…


als er ooit iemand wel kijkt en luistert hoor ik wat fijner is het eerste stuk of het tweede of dat het niks uit maakt.. dat kan ik hier zelf niet proberen… dus… en… weet je… Mijn energie kan het waard zijn en die is ook zoals bij ons en mij heel veel gratis… fijne avond nog… ik doe mogelijk nog wat, maar als Siny haar plankje klaar is… is het… doei… en tot morgen…

Gelovig zijn heeft echt niks met kerken te maken… Maar wie en wat jij bent…

Vandaag de krant of nieuws gezien…. Een blonde maf die op een dolfijn wil gaan zitten die probeert te overleven… weet je dat is van deze wereld en opvoeders gekomen… Meer kan ik er niet over zeggen of schijven… lees mijn stukjes maar altijd en je kan mogelijk op het juiste pad komen…

Siny kwam met haar ontzettend aantrekkelijke hoofdje om de deur en zei… “Ik ga nog even naar de WC en dan is alles klaar…”… eh.. ik zal het maar niet te letterlijk op nemen toch..

Dat is het en daar kan ik dan ook gelukkig mee zijn ook al had ik President van de Wereld willen worden om alles goed te laten worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *