Zouden wij het verdient hebben

Vanmiddag kwam er een jong man binnen om zijn pakje op te halen. Hij komt soms wel vaker maar nu was hij een tijdje niet geweest. Hij is er voor mij eentje van de soort die je jammer genoeg steeds minder ziet en vandaag maakte hij dat helemaal waar.

Hij haalde zijn pakketje af en wij praatte even over van alles en nog wat en hij ging weg, door de juiste deur ook nog, maar dat doet hij altijd dus niks nieuws onder de zon. Even later komt hij door de andere deur weer naar binnen en kijkt mij aan en zegt… “Hebben jullie zin in een IJsje van van der Poel”….. eh… ik ben niet snel uit het veld geslagen maar nu even wel en ik stamel …. Ik zal het even aan Siny vragen… Waarom weet ik ook niet normaal kan ik zelf wel iets besluiten hoor…. maar ik naar haar toe zij was achter in de zaak bezig met een klant en ik legde het haar voor… Ze glunderde gelijk en zag ook van wie het kwam en ik terug en hij vroeg nog hoeveel bolletjes en welke smaken… Ik kreeg er alleen maar uit … Hoeft niet te groot en wat met fruit is altijd ook goed voor Siny….

Even later kwam hij met een zak aan en hij zij er bij….. “Ik ben blij dat ik nu met dit weer eens wat voor jullie kan betekenen” en wij kregen een grote smile en hij ging weer weg…. Kijk zo’n kind wil je toch hebben en ook gun je je dochter zo’n echte vent… Zou de wereld dan toch nog te redden zijn…. Wij waren verrast en blij….

Wonderen bestaan en goede mensen ook…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *