Goede tijden slechte tijden

Wie kent ze niet en dan bedoel ik niet die serie met mensen die niet op echte mensen lijken op TV.

Ik doe even wat muziek, want darten wilde niet lukken bij beide… Normaal gooien we toch door, maar echt dit was alsof er eh.. blinden aan het gooien waren… dus maar gestopt…. Siny had worstjes in haar tover ding gedaan… van die echte Turkse… Het gevoel van op vakantie zijn.. en een pilsje er bij… nu zitten… wat muziek en dan gaat Siny een plankje maken zodat we verder kunnen met … AGT denk ik en daarna zijn we begonnen met … Picard Seizoen 2…

Hahaahhah.. Siny zegt ook het lijkt wel of ze het zelfde nummer op starten.. Ja dat was wel bij deze groep.. dus zo dadelijk naar een andere…

https://www.youtube.com/watch?v=uSb3SIGFNVg&list=PLDyCcI2Pa72Ktv970qLnNNaAo2qfgRkkJ&index=3

Ff wat anders.. hahahah… die tijd was echt anders toch…

Voor mij een van hun beste nummers.. wat haast niemand kent of weet dat het van hun was…..

Siny komt de keuken uit rennen… ik ververs maar zie niks.. eh.. ja ik moet dan wel zelf hier ook verversen.. ben nog aan het zoeken…

Gaan we weer een iets.. nu ja .. andere kant op toch…

Een groep die voor mij en ik denk velen het beste Kerst nummer ooit gemaakt hebben maakte ook wel andere muziek die in dit plaatje past hoor…

Siny komt toch in eens binnen… eh.. maar ik was al aan het in het voren werken… moet soms als ik veel wil zoeken op gevoel. ..ehahhahahha… nu plankje even in de koelkast…

Siny is er nog niet… dus ff kijken welke groepen hadden we in dit soort muziek toen nog meer… eh…

Voor die het ooit lezen… wij hadden het gezellig… maar gaan nu verder met AGT… ook leuk en daarna wat ik al schreef waarschijnlijk een serie… Als we te moe zijn… Wij zijn oude mensen hoor… dan liggen we te pitten tot morgen en zijn weer klaar voor onze dieren en de zaak… leven kan ook simpel zijn… gewoon doen… trusten voor straks… je hoeft niet meer te verversen.. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *