De avond voor je geboorte noem ik, oudjaarsavond

Siny heeft morgen haar geboorte dag, dus dat is voor de meeste een feestje waard of wat dan ook… Ik vind juist altijd de avond er voor zo belangrijk omdat die avond … Vaak veel belangrijker is als dat de meeste mensen beseffen… Jouw Moeder en je Vader als je weet wie het waren maakte in die tijd iets heel belangrijks mee… Ze konden het aan zien komen en gewild of ongewild het is iets waar ze nooit meer van af konden… Zelfs als jij ooit eerder als hun zou overleiden door wat dan ook, of ongeluk, toch ben je “Ouder” geworden… En dat kan je nooit meer afzetten waar je ter wereld ook gaat wonen of hoe je leven ook gaat lopen….. Ik weet het omdat ik het niet mee heb mogen maken, maar wel ben wie en wat ik ben…

Nu haar avond.. of dag hoe je het wil zien… Want sommige kinderen komen snel en anderen maar plankje is haast klaar en zij wil geen muziek, maar iets van AGT kijken en ik doe braaf dan mee… Want dat doe je als je van elkaar houd…

O ja.. vanmorgen omdat we op uiterlijk 1 augustus met ons volgende leven gaan beginnen… Toch even samen… 3 km hard.. nu ja… gehobbeld maar dat is voor mij met mijn ontsteking in mijn knie die helemaal dik is al heel wat.. Was wel fijn om samen zo in de buitenlucht even… tijd te nemen… nu… ik sluit af… Ik had er graag veel meer van gemaakt, maar zij kiest en dat is ook goed.. dus…. dus.. Feliciteer haar even vanavond of morgen want dat verdient ze niet allen met haar verjaardag maar ook dat ze het nog steeds bij mij uithoud…

Siny had haar horloge zo te zien niet op hardlopen gezet…. haahha.. was ook niet echt hard, maar wel voor mij de eerste keer weer met hindernissen….

p.s. liefde is ook.. in de middag een ontzettend lekker maaltijd… eh.. tussendoor voor ons.. Thaise Soep maken.. smullen was het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *