Doom denken of waarheid

Wij moeten allemaal van het Gas af….. Wij moeten allemaal elektrisch gaan auto rijden en we moeten van alle fossiele brandstoffen af….

De Gas en Elektra prijzen zijn nu beide al meer als 300% gestegen en let op mijn woorden, veel zullen die niet meer zakken. Want dat kan helemaal niet omdat de ontzettend rijken rijker willen worden en dan moet je dingen schaars laten worden en er meer voor vragen zodat je minder hoeft te leveren voor een veel hogere prijs.

Dat is het spel wat gaande is en de Corona shit en Oorlogen worden er voor als oorzaak genoemd…. Maar ik leerde op de lagere school al in de vorige Eeuw dat de fossiele brandstoffen omstreeks 2030 totaal op zouden zijn. En ik denk dat ik niet de enige was die dat op school leerde en in de kranten toen kon lezen, dus is het allemaal smoezen en trucs om nog zo veel als mogelijk te ontvangen voor dat wat er nog is. Want ook elektriciteit moet nog door kolen of gas nu meestal gemaakt worden…. En je zal zien dat die prijzen voor elektra straks alleen nog maar duurder worden, omdat je niks anders meer hebt.

Ben ik dan een ziener… eh…. Ja natuurlijk ben ik dat maar dit kan toch al heel veel jaren iedereen aan zien komen.

Ik zet er een artikel bij over dat ons stroomnet het niet aan kan en dat je dus ook niks op veel plaatsen meer terug kan verdienen om het terug te sturen… Daar ging het toch om, daarom moesten wij het toch kopen, zodat wij goedkoper uit zouden zijn enz…. Nu wie denk je dat die nieuwe aanleg van leidingen enz. moet gaan betalen…. nu denk eens… Zouden de rijken der Aarde zich verantwoordelijk voelen en het gewoon even betalen zodat wij goedkope stroom kunnen hebben en krijgen de rest van ons leven…. Nu… denk nog maar even door zou ik zeggen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *