Excessieve winsten

Conclusie: de verdeling van de lasten en baten is scheef.

Voor die mijn stukjes lezen is dit geen verrassing omdat ik dat al vanaf dag 1 hier schrijf. De burger betaald alleen meer en word armer waardoor de rijken nog veel rijker worden. Dit is heel kort en duidelijk waar het omgaat en nu ook hier met andere woorden in dit artikel uit de doeken word gedaan. Mensen word toch weer wakker en snap dat het een spel is om geld te verdienen en niet anders. Je maakt burgers bang en ze betalen alles wat ze hebben om zich wat zekerder te voelen. Net als met Corona in de hele wereld, dat was er al jaren en in eens werd er een slaatje uit geslagen. Ik beweer nooit dat het niet gevaarlijk was en of is, maar wel dat het er al eerder was en ook dat het nooit meer echt weg zal gaan en daarom mag je van de regeringen vragen dat ze het voor hadden geweest en niet zoals bijv. die 5.2 Miljard waar de bonnetjes van zoek waren, want wie geloofd dat nu… Dat kan toch nooit… Stel ik ben een bedrag wat kleiner is kwijt… Dan bel ik mijn leveranciers op en zeg… He ik ben een bon kwijt, kijk even hoe het zit… En ik krijg die gelijk toe gestuurd, want dat komt bij elk bedrijf wel eens voor… Maar dit en je hoort er ook niemand meer over… Of lees jij er nog wel eens wat over in de media…. Oke… ze zijn nog wel met die paar miljoen bezig over de mondkapjes wat ook oplichting was… Maar daar waren wel bonnetjes van… Gek he…. Nu fijne zondag en maak je er niet druk over, maar krab zo nu en dan wel even achter je oren en denk… En dan zorg dat je Contant blijft en of weer gaat betalen voor zo ver nog kan leven, want ook daar zit een luchtje aan dat ze willen dat we alles online en via elektronische weg betalen en bestellen… Let op mijn woorden weer en je zal zien… en lezen…..

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Jacobus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.