Pech of Noodlot

Bestaat pech? Nu ik ben mij hele leven er van uit gegaan dat de een er meer van heeft als anderen en als het je tijd is dat je dan niks of soms maar een beetje er aan kunt doen. Want zoals er vroeger altijd al gezegd werd, “als de dood er mee gemoeid is, is er niks meer aan te doen”… Er zijn een paar variaties op, maar het gaf toen aan dat … Als die man met de zeis je achter na zit je niet meer kunt vluchten…. Maar ik heb zelf in mijn leven meerdere keren meegemaakt en gezien dat je hem toch zeker voor een tijd voor kunt blijven en dat kan ik iedereen die het echt wil aanbevelen. Laat je niet aanpraten door niemand dat er voor jouw geen tijd of mogelijkheden meer zijn, want echt… Niet altijd en ook niet zeker, maar volgens mij verkregen inzichten zijn er vaak mogelijkheden en dan bedoel ik eigenlijk niet iets met alternatieve zaken of zo hoor, want daar ben ik zeer voorzichtig mee…. Maar als je welke oplossing in het leven dan ook zoekt en er sterk in kunt geloven kan het heel veel meer betekenen en uitwerking hebben als je voor mogelijk houd en natuurlijk ook een andere levens instelling en eten, drinken en bewegen…. Maar ja… daar had deze man niks aan, omdat soms het NOODLOT ook niet te ontlopen is…..

Ik vond de kleuren wel toepasselijker als zoals die in de andere media stonden.