Verzamelden manieren om te besparen bij Nibud, budgetcoaches en wetenschappers

Deze wereld probeert al veel te lang iedereen aan het elektronisch betalen te krijgen en wat lees ik vandaag als beste tip die ze kunnen bedenken….. Nu dit en lees het hele artikel er ook maar op na en je zal tot de conclusie moeten komen dat wij en die anderen die dit al jaren roepen en schrijven gelijk hadden, hebben en nu ook krijgen.

– Pin een vast bedrag contant aan het begin van de week. Uitgaven met je pinpas zijn minder inzichtelijk, zeggen verschillende budgetcoaches. Als je op maandag pint, zie je beter hoeveel van je weekbudget nog over is.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Jacobus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.