Oekraïne viert voorzichtig zijn onafhankelijkheidsdag

Woensdag 24-08-2022 Oekraïne viert voorzichtig zijn onafhankelijkheidsdag. Wij vinden dat iedereen in de hele wereld het recht heeft om dat gevoel te kennen. Ik vind dat Groningen of welke provincie veel meer voor zichzelf zou moeten kunnen beslissen... Ja denk nu eens mee... De rijken stoppen alles in de randstad en de prijzen van alles zijn daar ontzettend hoog en die houden ze ook zo omdat ze die macht hebben.... Ontzettend lang geleden heb ik al geschreven dat als ik wat te vertellen zou hebben bijvoorbeeld in ons kikkerlandje er nooit meer echt gebouwd zou mogen worden in de randstad en dat er ook dus geen industrie of wat dan ook bij zou mogen komen.... Want om met heel veel van sommige mensen zeker daar te roepen... Vol is vol toch.... Nu ach en wee... Ik kan niet mee doen aan de verkiezingen anders zou ik het wel doen... Want ik weet zeker dat ik het beter zou doen... Nu .. wij hebben een winkel... Zaak die anders is als anderen... Een paar foto's om iets te laten zien... Maar wij hebben zo ontzettend veel dat het gewoon niet te doen is om het er steeds op te zetten... Ook heel veel andere afdelingen hoor... Western... echt waar... Boeddhisme, Klankschalen.. en zeker de grootste afdeling wierrook en aanverwante van ... eh.. misschien wel van heel Nederland, want zo veel echt grote zaken zijn er ook niet meer zelfs niet in de randstad.... Nu... even wat wij o.a. de laatste weken aangevuld hebben..... Echt waar... dus... Als je nog niet eerder bij ons geweest bent of al een tijdje niet meer.... pfff... Kom langs en steun ons... En andere kleine ondernemers natuurlijk en ook door Contant te betalen.... Nu... wij maken er weer een fijne avond van en als je de foto's zou willen delen... op welke manier dan ook... Ja dan kon je in een heel bijzonder stukje van ons <3 te zitten... Want elkaar helpen is de weg naar ... alles...

p.s.... Ik wilde het op FB zetten... maar meerder foto's er op zetten... Moest ik foto voor foto doen.... Wil je ons steunen... pak al is het maar 1 foto en deel die... of wat dan ook.. kijk maar... bedankt voor die wel iets proberen ... Want wij vergeten echt niks... Leef... 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Jacobus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken eigenlijk geen koekjes van je, maar mocht een toepassing die wij gebruiken dat toch doen, dan zullen wij het niet gebruiken of opslaan.