Herdenking

Wij vieren als er een mensje of diertje geboren word toch?

Vanuit de door mij doorgekregen inzichten is het van belang dat je als mensen en of dieren overgaan er juist ook een feestje van maakt.

Wij zijn meer ziel als mens en dat is wat veel mensen dan vergeten in hun leven. Want kijk nu jouw ziel was er al voor dat jij geboren werd en ook zal deze blijven bestaan nadat je hier stoffelijk bent vergaan.

Volgens mijn verkregen inzichten, zijn op een bepaald moment alle zielen bij elkaar, je kan dat even voor het gemak vergelijken met de regendruppels die wij als afzonderlijk ziel zijn en.... Als wij overgaan dat wij verdampen en opgaan in een hele grote wolk. Ooit was dat zo en door veel verschillende invloeden zijn er meerdere wolken ontstaan. Deze mengen zich van tijd tot tijd ook weer met een andere of meerdere andere wolken, waar door je het gevoel soms kan hebben dat je iemand eigenlijk al wel kende of zelfs een gevoel hebt van ziel broeders enz.... 

Het samen komen met anderen in deze wolken is een totaal feest, omdat het je echt en totale familie weer terug zien is. De menselijke familie band kan nooit zo sterk zijn als die met zielsverwanten, maar heel zeldzaam is een familie lid hier ook  tegelijk een ziel maatje.

Ik vier dus haast nog meer de overgang dagen van mensen en dieren als dat ze geboren werden. Natuurlijk is het een feestje waard als er een ziel hier op Aarde komt, maar meestal was ik daar niet bij..... Want ik heb zelf geen kinderen gekregen en ook nooit een dier van welke soort dan ook gefokt waardoor ik bij de geboorte was. Ooit wel als kind bij geboorten van o.a. koeien en paarden geweest en dat vond ik dan ook heel bijzonder. 

Het is nu zaterdag en niet echt druk in onze winkel dus schrijf ik toch maar even wat over deze dag van dat Yolanda overging naar haar ziel familie daar.... Zij zal altijd een zeer belangrijke plaats in ons leven blijven nemen, omdat zij niet alleen als ziel bijzonder was, maar ook als mens waar veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Mensen maak wat van dit leven en zorg dat je het niet op je laatste dag doet, want je weet nooit welk dat zal zijn.... Geniet van dat wat je hebt en zorg dat je het vast houd en als je meer wilt.... Werk er aan en zorg dat je niet in de zelfde laan, straat en of richting wilt blijven lopen en leven, want daar ligt nooit de oplossing..... Snap dat en je zal zien dat je meer uit en van je leven kan maken.....