Emoe dagen

Een mens kent vele soorten van dagen.....

Wie kan er altijd positief zijn, nu kom maar op want daar geloof ik dus echt totaal niet in. Natuurlijk probeer zelfs ik als autist met een hang naar dramatiek en flarden van depressies het altijd van een soort van positieve kant te bekijken, maar altijd en bij alles geloof ik gewoon niet in.

Ik heb wel als kind al snel moeten leren dat je alleen maar door kunt gaan en er het beste van kunt maken in welke situatie dan ook. Toen ik jong was wilde ik eigenlijk niet zo veel... Nu gewoon dacht ik een relatie met kinderen en een eigen huisje mocht gewoon ook gehuurd zijn, want van kopen dacht ik dat het meer shit met zich mee zou brengen en je ook vaster zou kunnen komen te zitten en dat wilde ik liever niet. Ik wilde wel ook een soort van Wereld Burger worden en ach weet je van haast alles is niks terecht gekomen. Maar er zijn wel heel veel andere en fijne dingen in mijn leven gebeurt, maar ook die je normaal niet snel in de koude kleren gaan zitten zeiden ze daar vroeger over. Je verliest allemaal mensen om je heen als je maar oud genoeg word, zei mijn Moeder altijd tegen mij, dus geniet van dat moment in je leven dat je het nog wel kunt. De onbezorgdheid verlies je met de jaren door wat er over je heen is gekomen en wat je meegemaakt hebt.

Nu even over Siny, die dus vandaag en zo heeft wij er nog wel een paar per jaar.... Dus een Emoe dag.... Zij wilde ook niet erg veel en kreeg er een stukje van, wat fijn is en lijkt, want zoals ik die het niet kreeg, kan het ook niet kwijt raken, maar zij is twee kinderen verloren en vandaag is zo'n dag dat er eentje nu al weer heel wat jaartjes geleden is over gegaan voor dat ze oud kon worden en mogelijk wat wijzer.... Wijsheid bestaat niet echt weet ik wel en elke situatie is anders en er zullen best geen mensen op onze Aarde nog aanwezig zijn of ooit geleefd hebben die geen shit meemaakte, maar je kinderen verliezen is toch er wel eentje waar ik blij van ben dat ik dat niet mee hem hoeven te maken. 

Ik probeer haar op dit soort dagen een stukje bij te staan, maar echt kan dat natuurlijk nooit.... Ze weet dat ik er ben en zo ging ik ook vanmorgen even naast haar op bed zitten toen ik zag dat ze twijfelde wat ze aan zou trekken.... De arm om haar heen doet dan vaak meer als heel veel woorden en gelukkig zijn wij samen en mocht ik haar op die manier troosten. 

Siny wil nooit berichtjes met sterkte want dat is ze wel, maar hartjes voor haar en haar meisjes doet haar wel erg goed op deze Emoe dagen.

Knuf van mij en ze is nu even lopen in de stad, want dat zal je altijd zien.... Op dit soort dagen wil ze eigenlijk erg druk zijn, maar we zitten om 14:30 nog op NUL euro omzet.... Dus daarom is ze even op stap en als ze verstandig is komt ze terug met iets lekkers.... Ik weet we moeten eh... willen eigenlijk nu uitkijken en minder eten en meer trainen, maar... op een Emoe dag vervallen alle andere regels zeg ik altijd tegen haar... dus.... Als jij ooit zo'n dag hebt denk dan even aan dit verhaaltje.... En hopelijk voel je dan ook mijn of van iemand uit jouw omgeving een arm om je heen leggen....

Vieren doe je met die waar je echt om geeft toch...

Siny kwam uit de stad terug en .... Geen gebak deze keer, waar ze zo gek ook op kan zijn maar kipkluifjes.....

Ik zeg dus daar had je zin in vandaag....

Ja en weetje dit is toch gezonder en als wij de knarsjes en velletjes er afhalen hebben onze drie kinderen thuis vanavond ook een feestje..... Kijk zo zit ook echte liefde in elkaar....