Moeder of Vader dag

Er word voor heel veel mensen wel een speciale dag gevierd toch?

Werkelijk alles komt er voorbij zo door het jaar heen. Van dag van de een tot de ander en ook dus Vader en Moeder dagen…. Maar als je nu dan geen kinderen hebt of verloren, vier jij dan ook nog wel die Vader en of Moeder dag. Nu ik heb geen kinderen… eh… Tenminste niet dat ik weet en Siny heeft er twee verloren en eentje die ze al heel veel jaren niet meer gezien heeft omdat die niet weet wat hij hier in de maatschappij of op deze Aarde moet doen…. 

Dan heb je in mijn geval niks te vieren en in haar geval is het eerder een ontzettend zware dag en zo denk ik ook dat er heel veel meer mensen zijn in heel veel situaties waar dus er meer niet te vieren dagen zijn als wel. 

Vroeger speelde ik ook altijd in de Staatsloterij mee…. Won haast nooit wat en als het wat was, dan eigen geld, meer niet…. Maar je dacht dat je een kans had op … eh… Geluk misschien… 

Toen werd de veranderd van naam in “De vrienden loterij”. Ik werd opgebeld door iemand daar toen over en ik viel gelijk uit wat natuurlijk niet persoon lijk was tegen die aan de anderen kant van de telefoon hing, maar die wilde mij een extra iets verkopen en dan ook wat gratis er bij omdat ze die nieuwe naam hadden aangenomen… Maar ik wilde gelijk niet meer want ik heb niet het gevoel dat ik vrienden heb in dit leven…. Dat ligt aan mij zal zeker waar zijn, maar ik heb het nooit zo ervaren en probeer er nu zelfs nog elke dat te zijn voor echt haast iedereen….

Siny helpt haast te veel mensen en die krijgt er vind ik ook alleen maar mij en onze dieren voor terug. Natuurlijk zijn heel veel bezoekers en klanten haar dankbaar, maar echte vrienden of zo heeft zij ook niet, maar dat zal ook ongetwijfeld er aan liggen dat ze in mijn leven is gekomen.

Schrijf ik dit nu dan uit wrok of om zielig over te komen…. ehe… hahahah… zeker niet want ik denk en vind dat wij het samen veel beter hebben als de meeste mensen die ik ooit heb leren kennen. Echte liefde en dat wij dus ook nog eens 24uur per dag samen zijn en werken is iets wat de meeste mensen niet eens zouden kunnen en wij beide niet zonder… 

Maar ik schrijf dit voor die nu thuis zitten op deze dag of een van die andere dagen, zoals bijv. de feestdagen die dat juist dan niet zijn als je alleen bent… Daarvoor wil ik dit schrijven en voor die er nog nooit over nagedacht hebben omdat het hun wel gegund is om dat te hebben wat ze graag wilde of zochten in dit leven.

Jullie…. en wij…. Leef vandaag en maak er dat feestje van wat je wel kunt, want echt jij bent het ook waard, alleen pas je net als de zoon van Siny niet in deze wereld of moet ik schrijven …. Maatschappij want die wil van alles van ons als mens, waar velen niet aan kunnen voldoen…. Daarvoor schrijf ik dit stukje… Dat wij als mensheid nu eens meer om ons heen gaan kijken en leren te begrijpen dat niet iedereen de zelfde kansen heeft gekregen en of nu heeft of ooit zal krijgen. Als jij het wel hebt koester het ook, maar probeer ook eens even iets van dat wat jij wel hebt te delen met die niks of minder als jij hebben….

Doen… weest goed voor jouw eigen ziel door veel meer en extra te doen voor anderen, dieren en alles wat leeft en herdenk wat ooit geleefd heeft enz…. enz… enz… Vul maar in want als het goed is weet jij zelf ook nog wel wat te vinden toch…. Knufjes van deze kant wij zijn er ook voor jouw…