Boek – Jacobus – Wie en wat ik ben

· Boek: Jacobus - 01

26. Overlijden, overgang en dood

Yvonne. Als heel jonge knul zijnde vond mijn Moeder dat ik te weinig met anderen om ging, is mij later duidelijk geworden. Ze zei op een dag tegen mij, “weet je, die Yvonne, het meisje van tegenover die vindt jouw leuk”. Zij was op school een van de twee die altijd de beste cijfers hadden…

Admin

· Boek: Jacobus - 01

25. Noodlot of gewoon maar een pad om te gaan?

Jan, hij kwam bij mijn Moeder aanlopen. Zij woonde op de eerste verdieping aan de kant van het grasveld. Ik op de vierde aan de andere kant zodat ze niet kon zien of ik al thuis was, of al op bed lag. Zo had ik de twee appartementen gehuurd. Vanaf waar je zat in haar…

Admin

· Boek: Jacobus - 01

24. Bestaan geldproblemen of was het een les.

Veel mensen maken het mee in hun leven. Sommige weinig en andere veel meer, het lijkt niet eerlijk verdeeld, maar is dat zo. Zij het ook geen extra lessen die je nodig had om verder te komen op jouw pad. Ik was getrouwd, met het meisje wat een jaar op mij gelopen had en door…

Admin

· Boek: Jacobus - 01

23. Vertrouwen op de Goddelijke voorzienigheid.

Het maakt niet uit of je nu wel of niet in iets Goddelijks geloofd voor vele verschillende zaken. Toch vind ik het makkelijker om er wel in te geloven als niet, heb ik als kind besloten. Om met dit systeem te leren en kunnen werken, is het totaal niet nodig om waar dan ook in…

Admin

· Boek: Jacobus - 01

22. Wat er wel of juist niet goed is gegaan

Ieder heeft een ziel, waarna die ziel een verbintenis aangaat met een lichaam. Samengaan ze een pad op waarin geleerd dient te worden, om verder te kunnen gaan, ook na dit leven. Deze lessen kunnen niet alleen uit gebeurtenissen bestaan die positief overkomen en of aan voelen. De meest kinderen als ze geboren worden, krijgen…

Admin