Boek – Jacobus – Wie en wat ik ben

· Berichten: Jacobus

Verhaaltje of is het meer

Onlangs liep ik buiten met Siny en onze twee hondjes in het bos en later zei Siny tegen mij wij hebben je maar even laten staan, want je staarde in het niks en de hondjes hebben heerlijk hun tijd genomen om overal te kijken, snuffelen en zelfs even beide gedronken uit het beekje. Ik had

Admin

· Boek: Jacobus - 01

26. Overlijden, overgang en dood

Yvonne. Als heel jonge knul zijnde vond mijn Moeder dat ik te weinig met anderen om ging, is mij later duidelijk geworden. Ze zei op een dag tegen mij, “weet je, die Yvonne, het meisje van tegenover die vindt jouw leuk”. Zij was op school een van de twee die altijd de beste cijfers hadden

Admin

· Boek: Jacobus - 01

25. Noodlot of gewoon maar een pad om te gaan?

Jan, hij kwam bij mijn Moeder aanlopen. Zij woonde op de eerste verdieping aan de kant van het grasveld. Ik op de vierde aan de andere kant zodat ze niet kon zien of ik al thuis was, of al op bed lag. Zo had ik de twee appartementen gehuurd. Vanaf waar je zat in haar

Admin

· Boek: Jacobus - 01

24. Bestaan geldproblemen of was het een les.

Veel mensen maken het mee in hun leven. Sommige weinig en andere veel meer, het lijkt niet eerlijk verdeeld, maar is dat zo. Zij het ook geen extra lessen die je nodig had om verder te komen op jouw pad. Ik was getrouwd, met het meisje wat een jaar op mij gelopen had en door

Admin

· Boek: Jacobus - 01

23. Vertrouwen op de Goddelijke voorzienigheid.

Het maakt niet uit of je nu wel of niet in iets Goddelijks geloofd voor vele verschillende zaken. Toch vind ik het makkelijker om er wel in te geloven als niet, heb ik als kind besloten. Om met dit systeem te leren en kunnen werken, is het totaal niet nodig om waar dan ook in

Admin